top of page

Selfo Rekruttering - hver prosess er unik

Vi vil ikke være deres rekrutteringsbyrå - men deres rekrutteringsavdeling. Vi legger mye ressurser i å jobbe tett med dere over tid, slik at vi kan levere de beste prosessene hver gang! Vi vet at dere som selskap er unike, og deres ansatte er unike. Vi vil lære dere å kjenne slik at vi kan tilpasse vår prosess til deres behov!

For å finne den riktige kandidaten for deres selskap må vi tenke annerledes i dagens marked. Mange er åpne for å bytte jobb, men de går ikke aktivt inn på Finn.no eller andre stillingsportaler for å se etter den nye drømmejobben. Vi må nå ut til dem på andre måter. Vi har løsningene som kan tilpasses til dere!

Rekrutteringsprosessen A-Å.png

Hvilken vei skal dere?

Enhver rekrutteringsprosess er unik og må tilpasses dere som selskap og kandidattypen dere søker etter. Men, en del ting bør være med i enhver prosess. Dette er skissert her i denne skissen. 

Ta kontakt for nærmere dialog og info om hva slags prosess vi kan tilby dere!

Abonnement

Hos oss vil vi finne løsninger som passer for dere. Som en del av våre prosesser tilbyr vi nå også abonnement eller nedbetalingsplan av rekrutteringshonoraret hos oss. Dette gjør at vi kan gjøre en god rekrutteringsprosess for dere, men dere trenger ikke å få en stor faktura fra oss. Interessert i mer info? Ta kontakt!

Kontakt oss for mer info

Selfo Rekruttering og Analyse

Telefon: 91 53 22 84

Takk for meldingen din. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig!

bottom of page