top of page
  • Forfatterens bildeErik Mellebye-Giertsen

Signex: Innovasjon og vekst i skiltbransjen


Hvis du er på utkikk etter en spennende karrieremulighet i skiltbransjen, trenger du ikke lete lenger enn Signex. Med et rykte for innovasjon, kvalitet og en dedikert arbeidsstyrke, har Signex etablert seg som en ledende aktør i Norge når det gjelder skiltløsninger.


Signex, som har base på Ensjø i Oslo, har vært en nøkkelspiller i bransjen i nesten 40 år. Selskapet har bygget et solid rykte som en pålitelig leverandør av skilt og visuell kommunikasjon til en rekke kunder, inkludert bedrifter, butikker, restauranter og offentlige institusjoner. Med et mangfold av tjenester, fra design og produksjon til installasjon og vedlikehold, tilbyr Signex skreddersydde løsninger som imøtekommer kundenes behov på enestående vis.


En av de mest imponerende egenskapene ved Signex er deres sterke fokus på innovasjon. Selskapet har alltid vært i forkant av den nyeste teknologien og de siste trendene innen skiltbransjen. Fra moderne LED-skilt til interaktive digitale skiltløsninger, er Signex kjent for å omfavne nyskapende idéer og leverer alltid produkter av høy kvalitet. De er dedikert til å gi kundene en konkurransedyktig fordel ved å tilby unike og iøynefallende skilt som skiller seg ut i mengden.

En annen styrke ved Signex er deres engasjement for kundetilfredshet. De setter alltid kundenes behov i fokus og jobber tett med dem for å sikre at deres visjon blir realisert. Med et dedikert team av dyktige fagfolk, fra designere og teknikere til prosjektledere, leverer Signex skiltløsninger som ikke bare oppfyller forventningene, men også overgår dem.


Men det er ikke bare kundene som nyter godt av å jobbe med Signex. Selskapet legger stor vekt på å skape en positiv og støttende arbeidskultur for sine ansatte. Som en del av teamet hos Signex vil du oppleve et miljø som fremmer kreativitet, samarbeid og personlig utvikling. Selskapet verdsetter mangfold og inkludering, og oppmuntrer til ideer og perspektiver fra alle ansatte. Med konkurransedyktige fordeler, opplæringsmuligheter og muligheten til å jobbe med spennende prosjekter, er Signex et flott sted å bygge en karriere innen skiltbransjen.


Hvis du er lidenskapelig opptatt av design, teknologi og ønsker å bli en del av et selskap som kontinuerlig streber etter å være i fronten av bransjen, kan Signex være ditt neste karrieresteg.


Besøk deres nettside på www.signex.no for å lære mer om selskapet og de mulighetene de kan tilby.


På Signex sine Instagramsider kan du se mange av prosjektene de har levert: www.instagram.com/signex_as/


Ledige stillinger hos Signex:


Selger av skiltløsninger - vi søker deg som tror du kan lykkes med å selge skilt, profilering og kunstprosjekter til nye og eksisterende kunder.


Prosjektleder - er du god til å planlegge og gjennomføre oppdragene vi har vunnet? Da vil vi snakke med deg!

77 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page