top of page
  • Forfatterens bildeErik Mellebye-Giertsen

Skytale utvikler en helnorsk kryptert kommunikasjonsplattform

Oppdatert: 10. mai 2023


Skytale sin utvikling av en ny norsk kryptert kommunikasjonsplattform er et svar på behovet for sikker kommunikasjon i dagens digitale verden. Norske bedrifter og offentlige tjenester bruker ofte utenlandske kommunikasjonsplattformer, men disse plattformene oppfyller ikke kravene i den norske sikkerhetsloven og anbefalingene fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM). Det er et stort behov for en helnorsk kommunikasjonsplattform som er i samsvar med nasjonale sikkerhetsstandarder og beskytter sensitiv informasjon fra uønsket innsyn.

Skytales nye krypterte kommunikasjonsplattform vil være helt norsk, og vil bruke norske utviklere og serverlagring for å sikre at all kommunikasjon er beskyttet og under norsk kontroll. Skytales kommunikasjonsplattform vil bruke avansert krypteringsteknologi og ha nye moderne moduler innen administrasjon og nøkkelhåndtering.

Sikkerhet er en nøkkelfaktor for kommunikasjon mellom bedrifter til bedrift og mellom offentlige tjenester. Sensitiv informasjon, som for eksempel kundedata og strategiske planer må beskyttes mot uønsket innsyn for å unngå alvorlige konsekvenser som tap av omdømme, økonomisk skade og juridiske utfordringer. Sikker kommunikasjon bidrar også til å bygge tillit og sikre langsiktige samarbeid mellom selskaper og organisasjoner.

Skytales nye kommunikasjonsplattform vil gi bedrifter og offentlige tjenester en trygg og pålitelig måte å kommunisere på, samtidig som de kan være trygge på at deres sensitive data er under norsk kontroll og beskyttet innsyn.

Med Skytales nye kommunikasjonsplattform vil bedrifter og organisasjoner kunne bygge tillit og sikre langsiktige samarbeid, samtidig som de ivaretar sin sikkerhet og beskytter sin sensitive informasjon.

Plattformen vil revolusjonere måten norske bedrifter og organisasjoner kommuniserer på. Det vil gi dem en sikker og pålitelig plattform, samtidig som de kan være trygge på at deres sensitive data er beskyttet.

Skytale er en spennende ny aktør på det norske markedet, og deres nye plattform vil være et viktig verktøy for å beskytte dine data i dagens digitale verden.


Er du på jakt etter ny jobb?


Skytale søker ansatte til å være med på en spennende reise.

221 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page